Open the menu

Vi levererar processförbättringar

Vi ger dig enkelhet, snabbhet och frihet. I alla processer och alla affärssystem. Till alla, överallt. Paketerat i The Enterprise App.

Varför ska du arbeta med Novacura?

Alla företag som vi arbetar med möter utmaningar inom verksamheten. Vid en första anblick ter sig dessa utmaningar lika de som andra företag inom samma bransch har stått inför.

Men vi vill gärna titta på detaljerna och då blir det uppenbart att varje företag har unika utmaningar. Och den lösning som krävs för att övervinna utmaningarna och göra ett bra företag till ett fantastiskt företag måste vara lika unik.

Med vårt BPM-koncept – business process management – kan du lägga till dina egna unika affärsappar ovanpå dina befintliga affärssystem. Det är ett snabbt och enkelt sätt som ger dig frihet att arbeta som du vill och kraft att köra de processer som du behöver.

Med Novacura kan du övervinna varje utmaning och förverkliga dina processer i världsklass.

Läs mer om Novacura-lagret >
 

Vi levererar processförbättringar

Vi fokuserar hela vår verksamhet kring processförbättring. På hur du som kund kan förbättra hela din verksamhet genom att göra de affärskritiska processerna effektivare.
I stället för att koncentrera sig på en viss bransch, koncentrerar vi oss på processerna. Det är också därför vi delar in vår affärssupport i sex olika processorienterade affärsområden.

Ta reda på mer om det område som är mest relevant för de utmaningar du står inför och se vad vi kan göra för dig. Inom dessa områden arbetar vi med många olika branscher, processer och funktioner.

Om du har behov av förbättringar inom dessa områden, eller inom något annat område, ska du inte tveka att ta kontakt med oss. Vi kan hjälpa dig att förverkliga ditt företags sanna potential.

Paketerat i The Enterprise App™

Vårt koncept för att leverera processförbättringar består i att paketera processer i världsklass i enkla och kraftfulla affärsappar på en innovativ plattform – The Enterprise App.

Oavsett vilken utmaning du står inför stöds den av vår plattform. Och den kommer att koppla ihop dina användare med dina affärssystem på bästa möjliga sätt. Med vår plattform Novacura Flow® får användarna det enklaste gränssnittet, med stöd för de effektivaste processerna, direkt integrerat med alla dina affärssystem. Med andra ord: processförbättring i realiteten ned till minsta databit.
 
Läs mer om Novacura Flow >