Open the menu

Om oss

På Novacura är vi experter på affärssystem och processförbättring. Genom vår övergripande syn på hur olika branscher fungerar tillhandahåller vi lösningar som är enkla att anpassa efter varje kunds specifika krav och behov.

Vi har både vilja och förmåga att förstå din verklighet – i allt från affärsmässiga behov till tekniska detaljer. Med vårt heltäckande synsätt stödjer vi ditt företags nuvarande och kommande konkurrenskraft. Som kund hos oss kan du dra nytta av vår gedigna erfarenhet av affärssystem och processförbättring.

De affärsområden som vi fokuserar på är Fältförsäljning, Fältservice, Logistik, Tillverkning, Projektleverans och Underhåll. Vi bygger lösningar anpassade efter din verksamhet baserade på vår produktplattform. Vi har gedigen erfarenhet av och lösningar för IFS Applications.

Några av våra tjänster/produkter

  • Processförbättring – tillsammans med dig tar vi fram de bästa processerna. Vi har de verktyg och metoder samt den kunskap som behövs för att förbättra dina processer.
  • Mobilitet – många processer och viktiga funktioner håller på att bli mobila. Novacura har de bästa verktygen och färdiga lösningarna för dina affärsbehov.
  • Affärssystem – vi kan hjälpa dig med implementering, kundanpassning och integrering så att övergången blir så effektiv och smidig som möjligt.
  • Tillägg för IFS Applications – din affärslösning ska fungera för dig. Novacura tillhandahåller färdiga processer och lösningar som gör att du kan använda IFS Applications bättre.
  • Stöd för IFS Applications – du är den viktigaste delen av vår verksamhet, så vi erbjuder ett stort utbud av tjänster för att hjälpa till med IFS Applications via Novacuras supportteam.
  • Vi har gedigen erfarenhet av och lösningar för IFS Applications. Till din hjälp har vi mycket kunniga, erfarna och professionella konsulter. Här kan du se en del processförbättringar som vi har gjort åt andra kunder.

Vad kan vi göra för att förbättra din verksamhet? Kontakta oss!