Om oss

Vi på Novacura är experter inom affärssystem och processutveckling. Vi kan verkligheten i många branscher och vi utvecklar lösningar som är enkla att anpassa till varje kunds unika krav.

Vi har viljan och förmågan att förstå din verklighet, från affärskrav till tekniska detaljer. Med vår helhetssyn kan vi stödja dig när ditt företag växer och blir mer konkurrenskraftigt. Som vår kund drar du fördel av vår gedigna erfarenhet inom ERP-system och processutveckling. Våra lösningar är fullständigt anpassade till din specifika verksamhet.

Ta kontakt

Några av våra produkter och tjänster

  • Processutveckling Vi arbetar tillsammans med dig för att skapa de bästa processerna. Vi har verktygen, kunskapen och metoderna som krävs för att förbättra dina processer.

  • Mobilitet Många processer och viktiga funktioner måste bli ”mobila”. Novacura har de bästa verktygen och färdiga lösningar för dina affärsbehov.

  • ERP-system Vi kan hjälpa dig med implementering, anpassande och integration som gör din övergång så enkel, effektiv och smidig som möjligt.

Våra produkter

Utbyggnad och tillägg för IFS Applications

Din affärslösning bör fungera för dig. Novacura erbjuder färdiga processer och lösningar som förbättrar din användning av IFS Applications.

Support för IFS Applications

Du är den viktigaste delen av vår verksamhet, därför erbjuder vi ett omfattande sortiment med tjänster som hjälper kunder med IFS Applications via Novacuras supportteam.

Vi har lång erfarenhet av att använda och skapa lösningar för IFS Applications. Vi har mycket skickliga och erfarna konsulter med förmåga att erbjuda professionella tjänster för att hjälpa dig. Du kan se några processförbättringar som vi har skapat för andra kunder.

Tjänster för IFS Applications

Ta kontroll över din digitala resa idag

FÅ EN KOSTNADSFRI DEMO