För alla processer och på alla affärssystem

Vi levererar processförbättringar

Vi tillhandahåller enkelhet, snabbhet och frihet. För alla processer och på alla affärssystem, för alla överallt. Paketerat i Novacura Flow – The Enterprise App™.

Exempel på arbetsflöden inom olika affärssegment som vi stödjer

Kontakta oss idag

Lösningar för din industri

logistics

Tillverknings- och logistikindustri

Läs mer

Föreställ dig ett lager där verkligheten är synkroniserad med dina system, där allt onödigt arbete elimineras, där det inte finns något pappersarbete, allting fungerar mobilt, och där allt som levereras stämmer till 100 %. Vi kan hjälpa dig att använda din kreativitet för att utforma och förverkliga lagerprocesserna på precis det sätt du vill ha dem.

icon asset service

Underhåll- och serviceindustri

Läs mer

Vår kompetens inom underhåll, tillsammans med våra lösningar, gör din underhållsverksamhet enkel, precis, mobil och förutsägbar. Och du behåller kontrollen.

Projektbaserad industri

Läs mer

Vår gedigna erfarenhet av stora och komplicerade projekt gör det möjligt för dig att förbättra hantering och genomförande av projekt. Precision, kontroll och enkelhet är viktiga faktorer som stöds av våra lösningar – hela vägen från konstruktion till leverans.

Hantering av företagsprocesser i ERP

Läs mer

Affärssystem är som regel komplexa och är därför underutnyttjade. Vi är experter på affärssystem och på hur du kan utnyttja dem maximalt. Vi känner till tekniken, vi känner till applikationen och vi kan verksamheten.

Varför arbeta med Novacura?

Alla företag vi arbetar med upplever utmaningar i sin verksamhet. Vid en första titt kan utmaningarna verka ganska lika utmaningarna som andra företag inom samma industri upplever.

Men vi gillar att gå in på detaljer och då blir det tydligt att alla företag har unika utmaningar. Därför måste lösningen till dessa utmaningar och för att förändra ett bra företag till ett fantastiskt företag vara lika unika.

Med vårt BPM-koncept (business process management) kan du lägga till dina egna unika affärsappar ovanpå dina befintliga affärssystem. Det är enkelt och snabbt och ger dig friheten att arbeta som du vill och förmågan att utföra processerna som du behöver.

Med Novacura kan du klara av alla utmaningar och få tillgång till processer i världsklass.

Om Novacura-lagret

Vi levererar processförbättringar

Vi fokuserar hela vår verksamhet på processförbättring och på hur du som kund kan förbättra hela din verksamhet genom att göra dina affärsprocesser mer effektiva.

Istället för att fokusera på en industri, fokuserar vi på processerna. Därför delar vi upp vår verksamhetssupport i olika processorienterade affärsområden.

Ta reda på mer om området som är mest relevant för utmaningarna inom din verksamhet och ta reda på vad vi kan göra för dig. Vi stödjer många olika industrier, processer och funktioner inom dessa områden.

Om du behöver förbättra din egna verksamhet ska du inte tveka att kontakta oss. Vi kan hjälpa dig att uppnå din verkliga potential.

Förpackat i Enterprise App™

Vårt koncept för att leverera processförbättringar innebär att förpacka processer i världsklass i enkla och kraftfulla affärsappar inom en nyskapande plattform – Enterprise App™.

Vår plattform kan ge dig stöd oavsett vilka affärsutmaningar du har. Dina användare ansluts till dina affärssystem på bästa möjliga sätt. Med vår plattform Novacura Flow® får användare det enklaste gränssnittet som stödjer de mest effektiva processerna och är direkt integrerad med alla våra affärssystem. Med andra ord förverkligas processförbättringar för varenda stycke data.

Läs mer om Novacura Flow

Ta kontroll över din digitala resa idag

FÅ EN KOSTNADSFRI DEMO