Förbättra din verksamhet

Konsulttjänster

Levererar affärsvärde genom att förstå processer, system och människor.

Förbättra din verksamhet

Vårt erfarna konsulteam tillhandahåller ett brett sortiment med professionella konsulttjänster i syfte att förbättra din verksamhet.

Vi kan hjälpa dig att förstå de tre grundläggande komponenterna i alla affärslösningar:

  • Affärsprocesser
  • Affärssystem
  • Människor

Vi fokuserar på nära relationer mellan dessa tre beståndsdelar, och har lyckats med vårt mål. Kombinerat med vår plattform levererar vi verkliga processförbättringar till din verksamhet.

Tjänsterna

Applikationskonsulter

Detta handlar om att veta hur man utnyttjar affärssystemet för att stödja verksamheten på bästa möjliga sätt. IFS Applications är vår föredragna applikationsuppsättning men våra erfarna konsulter kan hjälpa dig att utnyttja alla moderna affärssystem till fullo.

Processkonsulter

Detta handlar om att definiera befintliga processer, utveckla förbättrade processer och kartlägga underliggande grundläggande affärssystem. Det är här stora idéer blir verklighet.

Teknikkonsulter

Detta handlar om att få alla komponenter att fungera tillsammans utan problem. Det kan innebära at optimera en databas eller installera en säker mobil lösning. Du kan bara dra fördel av dina affärssystem när du har en fungerande teknisk lösning.

Projektledning

Detta handlar om att skapa kontroll och förutsägbarhet. Våra erfarna projektledare kan antingen förstärka ditt projektteam och säkerställa att du uppnår dina projektmål eller säkerställa att dina egna projekt levererar affärsvärde i tid och inom budget.

Konsulter inom företagsadministration

Detta handlar om att hitta lösningar till problem kopplade till affärer eller människor, som leder till en implementerad lösning som skapar positiva förändringar.

Förbättra din verksamhet idag.

Kontakta oss

Lösningar för din industri

logistics

Tillverknings- och logistikindustri

Läs mer

Föreställ dig ett lager där verkligheten är synkroniserad med dina system, där allt onödigt arbete elimineras, där det inte finns något pappersarbete, allting fungerar mobilt, och där allt som levereras stämmer till 100 %. Vi kan hjälpa dig att använda din kreativitet för att utforma och förverkliga lagerprocesserna på precis det sätt du vill ha dem.

icon asset service

Underhåll- och serviceindustri

Läs mer

Vår kompetens inom underhåll, tillsammans med våra lösningar, gör din underhållsverksamhet enkel, precis, mobil och förutsägbar. Och du behåller kontrollen.

Projektbaserad industri

Läs mer

Vår gedigna erfarenhet av stora och komplicerade projekt gör det möjligt för dig att förbättra hantering och genomförande av projekt. Precision, kontroll och enkelhet är viktiga faktorer som stöds av våra lösningar – hela vägen från konstruktion till leverans.

Hantering av företagsprocesser i ERP

Läs mer

Affärssystem är som regel komplexa och är därför underutnyttjade. Vi är experter på affärssystem och på hur du kan utnyttja dem maximalt. Vi känner till tekniken, vi känner till applikationen och vi kan verksamheten.