The Enterprise App™

Novacura Flow

Novacura Flow gör det enkelt att få ut mer av dina ERP, MES och andra affärssystem. Med Flow kan du förvandla dina affärsprocesser till enkla, användarvänliga, repeterbara applikationer som placerar rätt data på rätt plats vid rätt tidpunkt. Du behöver inte göra kompromisser mellan dina processer och dina affärssystem. Med Novacura Flow är dina system och processer helt synkroniserade och helt anpassningsbara. Se en demo

kompromissa inte mellan ERP och process

FÅ EN KOSTNADSFRI DEMO

Plattformen för affärseffektivitet

Vad är Novacura Flow?

Flow är low-code-verktyget som kan användas för att förnya, förändra och förbättra dina viktigaste affärsprocesser. Flow hjälper dig att skapa digitala förändringar som gör dina medarbetare mobila på riktigt. Utnyttja kraften i dina befintliga affärssystem genom att skapa nya affärsappar som ger en fantastisk användarupplevelse, på bara några timmar.

Du kan använda Novacura Flow för att koppla din personal till affärssystem. Det är en nyskapande plattform som fungerar som ett extra lager ovanpå dina befintliga affärssystem eller som ett verktyg du kan använda för att skapa dina egna applikationer. Med Novacura Flow använder du en plattform för alla dina affärsappar. Appar som är perfekt i linje med dina affärsprocesser.

Med Novacura Flow får du ett gemensamt språk mellan affärer och IT, mellan processer och ERP. Du får en plattform som gör det enkelt för dig att utforma och skapa dina egna affärsapplikationer utan att behöva justera de underliggande affärssystemen. Du kan köra samma användarvänliga, arbetsbaserade applikation med olika användargränssnitt som t.ex. mobiltelefoner, surfplattor, PC-datorer och handdatorer. Vi ger dig friheten att arbeta hur du vill, var du vill, och vara precis så bra som du kan vara. Ingen programvara borde förhindra dig från att prestera bättre.

Novacura Flow lägger till processer och kopplar användare till befintliga affärssystem.

Novacura Flow för hantering av affärsprocesser

Så här använder vi vårt processdesign-verktyg för att rita en process och skapa en app från den

Skapa din egen

Bygg kraftfulla applikationer

Nya Flow Studio är det bästa möjliga verktyget för att skapa effektiva, användarvänliga och integrerade appar. Som vanligt är allt baserat på stegvisa arbetsflöden. Du kan skapa applikationer för flera användare, köra uppgifter parallellt, använda delarbetsflöden, skicka push-meddelanden, skapa komponenter som kan återanvändas och mer. Och du kan testköra dina appar direkt i Flow Studio, vilket gör att tiden mellan idé och implementering blir mycket kortare.

Med enkelheten i Flow Studio kan du skapa en helt ny app på några minuter, bara du vet vad du vill uppnå – eller upptäck potentiella effektiviseringar som du inte ens är medveten om!

Informationsfrihet

Anslut till vad som helst

En viktig del av Novacura Flow-plattformen är kopplingarna. Med kopplingar kan du ansluta till avancerade affärssystem utan att använda kodning. Du kan även arbeta med databaser, webbtjänster, filer och mycket mer. Det finns redan nu cirka 30 kopplingar som är klara att användas och antalet växer hela tiden. Med vårt smarta integrationsramverk kan vi enkelt bygga kopplingar till precis vad som helst som spelar roll i dina processer.

Se alla kopplingar

Konceptet

Hur arbetar du med Novacura Flow?

Novacura Flow-konceptet är mycket enkelt och ger dig en omedelbar avkastning på din investering. Du kan köra din applikation på en valfri smarttelefon, surfplatta, PC eller bärbar dator. Du kan köra apparna online eller offline, beroende på dina behov. Med fyra steg kan du skapa en affärsapplikation som passar din verksamhet exakt.

Draw

Rita hur du vill arbeta i ett visuellt redigeringsprogram. Du har nu definierat ditt optimala arbetsflöde.

Anslut ditt arbetsflöde till ERP eller ditt affärssystem. Nu har du en exekverbar applikation.

Kör din applikation på en valfri enhet. Oavsett var dina användare är eller vad de sysslar med.

Förbättra

Mät din affärsprestanda mellan vissa perioder som du definierar i dina arbetsflöden. Se vad som behöver förbättras, ändra arbetsflöden som har ritats tidigare och kör en uppdaterad version av din applikation. Du har nu skapat en omedelbar förbättring inom din verksamhet.

Möjliggör och inspirera

Människor i fokus

Vi arbetar hårt för att skapa den bästa möjliga arbetsmiljön för alla användare av Flow. Oavsett vem du är, vad du gör eller var du gör det, bör du ha ett verktyg som är riktigt enkelt att använda och hjälper dig att utföra dina uppgifter så effektivt som möjligt.

Fem olika klienter inkluderas i Novacura Flow:

  • Android and iOS – användarvänliga, inbyggda klienter som stödjer både telefoner och surfplattor, för att utnyttja mobila funktioner och skärmar med olika storlek på bästa sätt. Kör dina applikationer online eller offline.
  • Mobile Web – en användarvänlig webbklient som har byggts för att utföra dina uppgifter. Kan jämföras med Android- och iOS-klienter, med skillnaden att webbklienten endast fungerar online.
  • Portal Client – ett fullständigt ramverk för att bygga informationsrika, avancerade portaler eller processapplikationer. Skapa den portal du behöver genom att använda enkel konfiguration.
  • Windows CE/Embedded – i en värld där skanning av streckkoder blir allt vanligare är handhållna datorer som använder Windows Embedded fortfarande vanliga. Och eftersom vi stödjer logistikprocesser, stödjer vi självklart också Windows Embedded!

Utöver dessa klienter finns det även ett inbyggt arbetsflöde för webbtjänster, som gör det möjligt att publicera en arbetsflödesapplikation som en REST- eller SOAP-webbtjänst.

Spara tid

Utöka med arbetsflöden som är klara att använda

Gör det ännu enklare – välj och kör

Vi har ett omfattande bibliotek med befintliga arbetsflöden som är klara att använda. Du behöver endast välja arbetsflödet du behöver, anpassa det som du vill och köra det omedelbart på en valfri enhet. Vi har arbetsflöden för alla dina affärsmiljöer som är klara att använda.

Fältservice

Fältförsäljning

logistics

Logistik

Projektleverans

Tillverkning

maintenance

Underhåll

Ta kontroll över din digitala resa idag

FÅ EN KOSTNADSFRI DEMO

Lösningar för din industri

logistics

Tillverknings- och logistikindustri

Läs mer

Föreställ dig ett lager där verkligheten är synkroniserad med dina system, där allt onödigt arbete elimineras, där det inte finns något pappersarbete, allting fungerar mobilt, och där allt som levereras stämmer till 100 %. Vi kan hjälpa dig att använda din kreativitet för att utforma och förverkliga lagerprocesserna på precis det sätt du vill ha dem.

icon asset service

Underhåll- och serviceindustri

Läs mer

Vår kompetens inom underhåll, tillsammans med våra lösningar, gör din underhållsverksamhet enkel, precis, mobil och förutsägbar. Och du behåller kontrollen.

Projektbaserad industri

Läs mer

Vår gedigna erfarenhet av stora och komplicerade projekt gör det möjligt för dig att förbättra hantering och genomförande av projekt. Precision, kontroll och enkelhet är viktiga faktorer som stöds av våra lösningar – hela vägen från konstruktion till leverans.

Hantering av företagsprocesser i ERP

Läs mer

Affärssystem är som regel komplexa och är därför underutnyttjade. Vi är experter på affärssystem och på hur du kan utnyttja dem maximalt. Vi känner till tekniken, vi känner till applikationen och vi kan verksamheten.