vi känner till verksamheten

Novacura affärssystem

Vi vet hur vi kan göra dem bättre. Oavsett om det gäller SAP, Infor M3/Movex, Microsoft Dynamics, Jeeves, IFS Applications eller IBM Maximo.

Affärssystem är komplexa i sin natur och blir därför alltid underutnyttjade. Vi är experter på affärssystem och vet hur du kan utnyttja ditt system till fullo. Vi känner till tekniken och verksamheten. Det finns inget som hindrar dig från att ha ett bättre affärssystem utan att köpa ett nytt eller bygga dyra modifikationer.

IFS Gold channel partner

IFS Applications

När det gäller IFS Applications har vi helt enkelt det du behöver. Vi har de mest erfarna och hängivna konsulterna och de bästa lösningarna.

Vi kan leverera en lösning, oavsett om du behöver uppgradera IFS, behöver en mobil lösning eller en ny funktion, eller helt enkelt behöver hjälp eller support.

IBM Maximo

En av våra kärnkompetenser är service och underhåll. IBM Maximo handlar om just service och underhåll. En perfekt matchning. Lägg till Novacura Flow så har du en kombination av tjänster och produkter som kommer att optimera din användning av IBM Maximo.

SAP certification Novacura

SAP

SAP är världens ledande affärssystem, med omfattande stöd för företagsprocesser. Med våra kunskaper om företag och system i kombination med Novacura Flow kan du förenkla, effektivisera och bli mobil genom att använda SAP smartare.

Jeeves and Novacura Flow

Jeeves

Använd funktionerna i Jeeves samtidigt som du förenklar processen med Novacura Flow. Förenkla ditt vardagliga arbete med mobilitet, återanvändningsbara processer och automatisering av uppgifter som inte kräver mänskligt ingripande.

Andra affärssystem

Listan över system som vi stödjer och förbättrar växer ständigt. För närvarande stödjer vi följande affärssystem. För dessa system erbjuder vi mobila applikationer och processapplikationer ovanpå affärssystemet med Novacura Flow: Novacura-lagret.

Kontakta oss om du vill ha mer information

Andra system

  • Infor M3

  • Microsoft Dynamics AX

  • Microsoft Dynamics CRM

  • Microsoft Dynamics NAV

Ta kontroll över din digitala resa idag

Kostnadsfri demo

Lösningar för din industri

logistics

Tillverknings- och logistikindustri

Läs mer

Föreställ dig ett lager där verkligheten är synkroniserad med dina system, där allt onödigt arbete elimineras, där det inte finns något pappersarbete, allting fungerar mobilt, och där allt som levereras stämmer till 100 %. Vi kan hjälpa dig att använda din kreativitet för att utforma och förverkliga lagerprocesserna på precis det sätt du vill ha dem.

icon asset service

Underhåll- och serviceindustri

Läs mer

Vår kompetens inom underhåll, tillsammans med våra lösningar, gör din underhållsverksamhet enkel, precis, mobil och förutsägbar. Och du behåller kontrollen.

Projektbaserad industri

Läs mer

Vår gedigna erfarenhet av stora och komplicerade projekt gör det möjligt för dig att förbättra hantering och genomförande av projekt. Precision, kontroll och enkelhet är viktiga faktorer som stöds av våra lösningar – hela vägen från konstruktion till leverans.

Hantering av företagsprocesser i ERP

Läs mer

Affärssystem är som regel komplexa och är därför underutnyttjade. Vi är experter på affärssystem och på hur du kan utnyttja dem maximalt. Vi känner till tekniken, vi känner till applikationen och vi kan verksamheten.