Tjänster och produkter som hjälper dig lyckas

Behåll funktionerna i Jeeves samtidigt som du förenklar processen med Novacura Flow

Förenkla vardagsarbete med hjälp av mobilitet, återanvändningsbara processer och automatisering av uppgifter där mänsklig integration är onödig.

Föreställ dig att du befinner dig i en mataffär med ett recept och en shoppinglista i ena handen och en varukorg i den andra. Du kan navigera bland hyllorna och diskarna och hämta matvaror som ett proffs. Ungefär som ditt affärssystem fungerar nu – du känner till processerna utantill, du har gjort allt förr och du vet vilken programvara och vilka moduler som du ska använda, vilka fält som du ska kopiera och klistra in samt vilka rapporter du ska skriva ut.

Men oavsett hur snabb du är och hur bra du är på att hitta i din lokala mataffär, är tiden det tar att lägga varor i korgen försumbar jämfört med tiden det tar att gå fram och tillbaka längs gångarna.

Föreställ dig istället att du går till mataffären och alla hyllor ställer sig på rad baserat på vilket recept du handlar för så att du bara behöver plocka rätt antal produkter från hyllan och placera dem i din korg. Tack vara s.k. kopplingar – redan befintliga kopplingar till system – kan t.o.m. hyllor från olika ”mataffärer” (eller system) radas upp.

På samma sätt gör Novacura Flow din vardag enklare, genom att göra grovjobbet för dig genom mobilitet, återanvändningsbara processer och automatisering av uppgifter där mänsklig påverkan är onödig.

Ta reda på mer om Novacura Flow

Flow och Jeeves för ökad effektivitet

I Jeeves finns mycket av affärslogiken på databasnivå i form att triggers och procedurer i SQL Server, vilket gör det enkelt att behålla affärslogiken samtidigt som du skriver och läser data med Flow. Du kan använda Flow i varje process, samtidigt som du förenklar anpassade processer i Jeeves genom att använda Flow Designer för att skapa dina flöden.

Med Novacura Flow som översta lager med kopplingar till dina system (t.ex. Jeeves, Active Directory, CRM-system och/eller andra databaser, osv.), kan du skapa ditt eget ”recept” som ber dina användare och dina system om data som krävs för att utföra processen.

Lista över befintliga Flow-kopplingar

Tack vare tusentals flöden som redan har byggts in i Flow för olika system, har de vanligaste affärsprocesserna redan designats. Eftersom vi får allt fler kunder som använder Jeeves, läggs ännu fler flöden till som skriver och läser från rätt tabeller som har anpassats specifikt för Jeeves. Förmågan att återanvända flöden gör att du snabbare blir effektiv, oavsett om det gäller lager, service, administration eller något annat.

Enklare, snabbare och mindre risk för fel

Ett annat exempel på ett ”recept” är när du står i lagret och ser saker på fel hyllor. Du skriver ned på en papperslapp vilken produkt du flyttar, hur många, från vilken och till vilken hylla. Sedan går du till en dator, loggar in till Jeeves i programvaran Inventory Transfers, letar rätt på din produkt och utför överföringen. (Du kanske har en anpassad applikation som visar hur många exemplar av en viss produkt Jeeves tror att du har på den relevanta hyllan.)

Med Novacura Flow kan du helt enkelt plocka fram din mobiltelefon, välja flödet Inventory Transfers, skanna produkten, välja den befintliga hyllan från en lista och ange antalet produkter och destinationshyllan. Sedan är du klar!

Samma arbetsflöde kan skapas genom att använda ritverktyget i medföljande Flow Designer på detta sätt, med ett flöde som går från vänster till höger:

Mycket mer än ett lagersystem

Vi har använt lagerflöde som ett exempel, men det betyder inte att vi bara säljer ett lagersystem. Novacura Flow är som glasyr på en kaka: ett lager som finns ovanför hela ditt affärssystem och gör det lika enkelt att utföra processer för andra moduler.

Om du behöver mer information kan du prova vår produkt eller kontakta en av våra Jeeves-experter direkt.

Läs mer om Novacura Flow

Ta kontroll över din digitala resa idag

FÅ EN KOSTNADSFRI DEMO

Lösningar för din industri

logistics

Tillverknings- och logistikindustri

Läs mer

Föreställ dig ett lager där verkligheten är synkroniserad med dina system, där allt onödigt arbete elimineras, där det inte finns något pappersarbete, allting fungerar mobilt, och där allt som levereras stämmer till 100 %. Vi kan hjälpa dig att använda din kreativitet för att utforma och förverkliga lagerprocesserna på precis det sätt du vill ha dem.

icon asset service

Underhåll- och serviceindustri

Läs mer

Vår kompetens inom underhåll, tillsammans med våra lösningar, gör din underhållsverksamhet enkel, precis, mobil och förutsägbar. Och du behåller kontrollen.

Projektbaserad industri

Läs mer

Vår gedigna erfarenhet av stora och komplicerade projekt gör det möjligt för dig att förbättra hantering och genomförande av projekt. Precision, kontroll och enkelhet är viktiga faktorer som stöds av våra lösningar – hela vägen från konstruktion till leverans.

Hantering av företagsprocesser i ERP

Läs mer

Affärssystem är som regel komplexa och är därför underutnyttjade. Vi är experter på affärssystem och på hur du kan utnyttja dem maximalt. Vi känner till tekniken, vi känner till applikationen och vi kan verksamheten.