Tjänster och produkter som hjälper dig lyckas

Använd funktionerna i SAP, men gör din process så enkel som möjligt med Novacura Flow

SAP är världens ledande affärssystem, med omfattande stöd för företagsprocesser. Med våra kunskaper om företag och system i kombination med Novacura Flow kan du förenkla, effektivisera och bli mobil genom att använda SAP.

Oändliga möjligheter med SAP: s API: er

Med hjälp av Novacura Flow´s REST-connector kan du interagera med alla SAP-lösningar som är öppna för extern systemintegration. Detta inkluderar SAP S / 4 HANA både lokalt och i molnet och andra produkter som SAP Ariba och SAP SuccessFactors.

Novacura SAP partners

Effektiva logistik- och underhållsprocesser

Logistik och underhåll av resurser är två av våra viktigaste kärnområden. Vi kan erbjuda expertis och lösningar som du behöver för att verkligen optimera din användning av SAP. Våra tjänster täcker allt från affärsråd och projekthantering till applikationshantering och support. Våra lösningar och appar fokuserar på mobilitet och användareffektivitet. Kontakta oss gärna om du vill veta mer.

Integrate your ERP and Novacura FlowTjänster för dina logistik- och underhållsaktiviteter

Tillsammans med våra experter kan du förbättra din verksamhet genom att införa bättre processer, arbetsflöden och systemstöd. Vi hjälper dig hela vägen från första koncept till implementerad lösning.

Det är ditt beslut vad vi hjälper dig med. Listan nedan ger några exempel på affärshanteringstjänster som vi erbjuder:

 • analys av befintliga affärsprocesser och föreslagna förbättringar
 • seminarier för förbättring av affärsprocesser
 • definition och kartläggning av programvarustöd
 • definition av processer och arbetsflöden som kan köras i Novacura Flow

Affärsappar för SAP

Med våra paketlösningar för SAP kan du förbättra ditt affärssystems effektivitet, användbarhet och mobilitet. Lösningarna är baserade på vår plattform Novacura Flow och därifrån har du direkt åtkomst till all affärslogik i SAP. Skapa alla mobila affärsappar du behöver på samma plattform.

Alla lösningar kan konfigureras för att passa perfekt för dina affärsbehov. Listan nedan visar några exempel på vad du kan göra:

 • Hantering av underhålls- och serviceorder: Planering och produktion av arbetsorder, resurstilldelning, leverans och dokumentlänkar.
 • Rapportering om underhåll och serviceorder: Enkel rapportering av tid, material, åtgärder, osv. för alla typer av arbetsorder.
 • Felrapportering: Enkel produktion av felrapporter som inkluderar all nödvändig information, inklusive bilder.
 • Förebyggande underhåll: Rapportering om underhållsuppgifter, inklusive inspektionsroller, foton som dokumentation och skapande av felrapporter. Du kan även inkludera rapportering om utrustning, t.ex. mätningar och reservdelar.
 • Lagerhantering: Förbättra ditt lager med skanning av streckkoder och automatisering. Hantera problem med arbetsorder, returer, inventarier, varuleveranser, kontroll av ankommande gods, kvalitetskontroll och mer.
 • Inköp: Hantera alla dina leverantörer på en plats. Generera och godkänn inköpsrekvisitioner och inköpsorder. Hantera underbeställningar och inköpsorder och generera fakturor för leverantörer.
 • Produktion: Registrera start och stopp för arbetsorder, rapportera slutfört arbete, statushantering och lagersättning.

Använd Novacura Flow

Novacura Flow ger dig åtkomst till alla funktioner som medföljer plattformen, inklusive:

 • Köra affärsappar på i stort sett alla plattformar. Windows, iOS, Android, webben eller Windows CE – det är ditt val.
 • Arbeta mobilt, både online och offline.
 • Använd olika typer av datainmatning, t.ex. 1D- eller 2D-streckkoder, RFID, signaturer, GPS eller kamera.
 • Integrera med omgivningarna, d.v.s. maskiner, skrivare och externa system.
Läs mer om Novacura Flow

Ta kontroll över din digitala resa idag

FÅ EN KOSTNADSFRI DEMO

Lösningar för din industri

logistics

Tillverknings- och logistikindustri

Läs mer

Föreställ dig ett lager där verkligheten är synkroniserad med dina system, där allt onödigt arbete elimineras, där det inte finns något pappersarbete, allting fungerar mobilt, och där allt som levereras stämmer till 100 %. Vi kan hjälpa dig att använda din kreativitet för att utforma och förverkliga lagerprocesserna på precis det sätt du vill ha dem.

icon asset service

Underhåll- och serviceindustri

Läs mer

Vår kompetens inom underhåll, tillsammans med våra lösningar, gör din underhållsverksamhet enkel, precis, mobil och förutsägbar. Och du behåller kontrollen.

Projektbaserad industri

Läs mer

Vår gedigna erfarenhet av stora och komplicerade projekt gör det möjligt för dig att förbättra hantering och genomförande av projekt. Precision, kontroll och enkelhet är viktiga faktorer som stöds av våra lösningar – hela vägen från konstruktion till leverans.

Hantering av företagsprocesser i ERP

Läs mer

Affärssystem är som regel komplexa och är därför underutnyttjade. Vi är experter på affärssystem och på hur du kan utnyttja dem maximalt. Vi känner till tekniken, vi känner till applikationen och vi kan verksamheten.