Novacura Flow-lagret

Vi ändrar reglerna för affärssystem. Med vårt koncept får ditt företag och dina anställda kontroll. Vi ger dig frihet att arbeta på sättet som du vill, var du vill, så att du kan bli så bra som möjligt. Ingen programvara bör förhindra dig från att prestera bättre.

FÅ EN KOSTNADSFRI DEMO

Se film

Använd det som redan finns på plats

Vad är Novacura-lagret?

Vi lägger till ett lager ovanpå dina befintliga affärssystem. Ett lager som är baserat på dina unika affärsprocesser, där du kan ansluta dina människor till dina affärssystem, oavsett vilka system och vad de gör.

I detta lager lägger vi till två saker:

  • Processapplikationer som är byggda för att matcha de unika kraven för din verksamhet perfekt.
  • Användargränssnitt som ger dina användare ett mycket lättanvänt verktyg som kan användas var som helst, på vilken plattform som helst.

Applikationerna kan vara allt från en enskild affärsapplikation där vi lägger till mobilitet, streckkodsskanning eller automatisering till en viktig affärsprocess, till exempel till en allmän lösning som förändrar verksamheten där vi kan förbättra hela din leveranskedja, hela din serviceverksamhet eller grunden för hur du arbetar med affärssystem i allmänhet.

Novacura-lagret är baserat på BPM-principer (BPM – Business Process Management eller hantering av affärsprocesser), men ger dig mer än andra BPM-lösningar.

Med vår plattform och vår kompetens, kan du både förverkliga den fullständiga potentialen i dina befintliga affärssystem och skapa smarta, enkla och kraftfulla processbaserade applikationer.

Om Novacura Flow

Novacura-lagrets byggstenar

Företagsappen

Novacura Flow

Novacura Flow är en nyskapande plattform som skriver om reglerna och har ett enda syfte – att förbättra dina viktiga affärsprocesser. Med Novacura Flow sätter vi verksamheten och användaren i fokus och du kan skapa intelligenta och användarvänliga applikationer med tre enkla steg: Designa, Konfigurera, Kör. Sedan kan du fokusera på att förbättra din verksamhet.

Läs mer om Novacura Flow

Mer frihet

Mobilitet

Mobilitet är redan inbyggt när du köper en lösning från Novacura. Frågan är inte om du ska arbeta mobilt, frågan är hur. Med Novacura Flow kan du skapa smarta mobila affärsapplikationer som är direkt integrerade med ditt affärssystem. Du kan ta med alla data du behöver var du än befinner dig och du kan arbeta online eller offline. Dessutom kan du ha alla dina mobila affärsappar på samma plats.

Läs mer om mobilitet

Mer samarbete

Samarbete på webben

En grundläggande aspekt av processförbättring är samarbete, att få människor att arbeta tillsammans för att uppnå gemensamma mål. Detta samarbete sker inte bara inom ett företag, det täcker alla deltagare i en affärsprocess, från leverantörer till kunder.

Med vår intelligenta och lättanvända plattform Novacura Flow Portal, underlättar vi både förbättring av processer och samarbete över diverse gränser. Vår nyskapande plattform gör det möjligt att skapa portaler för kunder och leverantörer samt lösningar för att hantera specifika fall, genom att konfigurera processen och innehållet i lösningen.

Läs mer om Novacura Flow Portal

Erfarna konsulter

Tjänster

Dra fördel av våra erfarna konsulter för att implementera hållbara förbättringar för dina affärsprocesser och dina affärssystem. I tillägg erbjuder vi kompetent support för produkter och lösningar för våra kunder och partners.

Läs mer om våra tjänster

Använd det som redan finns på plats

Affärssystem

Affärssystem är komplexa av sin natur och blir därför alltid underutnyttjade. Vi är experter på affärssystem och vet hur vi utnyttjar ditt system till fullo. Vi känner till tekniken och verksamheten.

IFS Applications är vår föredragna uppsättning applikationer, men med vår plattform och våra omfattande kunskaper om affärssystem i allmänhet kan vi förbättra användning av alla system i alla miljöer som vi stödjer.

Novacura Flow för affärssystem

Instick för Microsoft Office

Integration med Office

För personer som vill arbeta med Microsoft Excel eller Microsoft Project och fortfarande ha tät integration med det grundläggande systemet, erbjuder vi två olika instick för Microsoft Office.

Om integrationer med Office

Ta kontroll över din digitala resa idag

Boka ett möte

Lösningar för din industri

logistics

Tillverkning Logistik Industri

Läs mer

Föreställ dig ett varuhus där verkligheten är synkroniserad med dina system, där allt onödigt arbete elimineras, där det inte finns något pappersarbete, allting fungerar mobilt, och där allt som går ut stämmer till 100 %. Vi kan hjälpa dig att använda din kreativitet för att utforma och förverkliga varuhusprocesserna på precis det sätt du vill ha dem.

icon asset service

Tillgångsförvaltning

Industri

Läs mer

Vår kompetens inom underhåll tillsammans med våra lösningar, gör din underhållsverksamhet enkel, precis, mobil och förutsägbar. Och du behåller kontrollen.

Projektbaserad

Industri

Läs mer

Vår gedigna erfarenhet av stora och komplicerade projekt gör det möjligt för dig att förbättra din hantering och utförande av projekt. Precision, kontroll och enkelhet är viktiga faktorer som stöds av våra lösningar hela vägen från konstruktion till leverans.

Hantering av företagsprocesser på ERP

Läs mer

Affärssystem är som regel komplexa och är därför underutnyttjade. Vi är experter på affärssystem och utnyttjar dina affärssystem maximalt. Vi känner till tekniken, vi känner till applikationen och vi känner till verksamheten.